Top Guidelines Of مجله خبری
Top Guidelines Of مجله خبری
Blog Article
مجلهٔ شش ماهانه: مجلهای که در هر شش ماه یک بار منتشر شود که به این مجلهها دوفصلنامه یا نیم سالنامه نیز میتوان گفت.[۷]
فناوری علوم فضایی و نجوم دانلود نرمافزار عناوین کل اخبار علمی پزشکی فیلم و صوت فیلم و صوت گزارش استان ها آموزشی عناوین کل اخبار فیلم و صوت عکس خبری استانها مستند ورزشی
سیاسی مجلس دولت احزاب و تشکلها بینالملل بینالملل ایران خاورمیانه ورزشی فوتبال و فوتسال توپ و تور پایه و آبی اجتماعی شهری حوادث و انتظامی رفاه و تعاون اقتصادی بانک و بیمه بورس صنعت ، تجارت و کشاورزی فرهنگی هنری website تلدیو رادیو تلویزیون سینما و تئاتر علمی پزشکی دانشگاه و كنكور آموزش و پرورش بهداشت و درمان فیلم و صوت فیلم و صوت گزارش استان ها آموزشی عکس خبری استانها مستند استان ها استانها عناوین کل اخبار استان ها شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار عناوین کل اخبار شهروند خبرنگار
قاسمی، سیدفرید (۱۳۷۹). تاریخ روزنامهنگاری ایران: مجموعه مقالات.
عنوان، نام و مشخصات نویسنده، چکیده، کلیدواژهها، مقدمه، پیشینه پژوهش، روش شناسی، تجزیه و تحلیل دادهها، نتیجهگیری، فهرست منابع یا کتابشناسی.
در سال اول [...] فلاحت مظفری فقط پنج نمره چاپ شد و آن نمرات در دست نیست و تمام شده، در سال دوم که تا اول میزان قوی ئیل باشد، ۱۲ نمره چاپ و توزیع گردید، ولی تاکنون مشترکین عظام وجه ناقابل آن که در سال شش قران است، چه در طهران و چه در ولایات نپرداختهاند. امیدوار است که این جزئی وجه را که پول کاغذ و پست نمیشود، زودتر بپردازند و از اول میزان که اول سال فلاحتی است، شروع به نمرهٔ ۱۸ که نمرهٔ اول سال سوم است، نموده و برای عموم مشترکین سابق فرستاده خواهد شد، ولی مستدعی است که اگر میل به دادن شش قران که پول چاپ گراور این [مجله] است، ندارند تمام ۱۲ نمره را با قبض اداره به فراش مسترد سازند تا به مشترکین جدید دیگر که طالب آن ۱۲ نمره سال دومند داده شود و اگر کسر نمره دارند یا [مجله] غیرمنظم به آنها رسیده مرقوم فرمایند تا از فراش مؤاخذه شود.
برزین، مسعود (۱۳۶۶). فرهنگ اصطلاحات روزنامهنگاری فارسی. تهران: انتشارات بهجت.
این صفحه آخرینبار در ۱۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۳ ساعت ۱۵:۵۰ ویرایش شده است.
تهران (۲۵۶): ۹. بایگانیشده از اصلی در ۱ خرداد ۱۳۹۱. دریافتشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱. از پارامتر ناشناخته
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ مجله خبری موجود است.
در لاروس، مجله را «نشریهای دورهای با جلد کاغذی مشتمل بر نوشتههای نویسندگان مختلف و غالباً مصور و همراه با تبلیغات» و در فرهنگ انگلیسی آکسفورد «نشریهای ادواری با جلد کاغذی حاوی داستانها، مقالات و غیره که به وسیلهٔ نویسندگان مختلف نوشته میشود» تعریف شدهاست.
«در بیروت کلمهٔ مجله را که به عربی به کار میرفت، برای مطبوعات دورهای زماندار به کار میبردند. مجله مانند مظنهٔ لفظی عربیالاصل و مشتق از ریشهٔ «جل» به نظر میرسد. با توجه به معنی قبلی مقصود از آن، باید آن را کلمهای دخیل پنداشت نه اصیل که از راه زبانهای آرامی و عبری و سریانی به عربی درآمده باشد... به هر صورت، ابراهیم یازجی ادیب معروف لبنانی نخستین بار این لفظ را از مورد خاص لغوی که آن صحیفهٔ حکمت باشد، برگرفت و مجله الطب بیرون را در ۱۸۸۴ به این نام انتشار داد.
دنیای ورزش سایر حوزه ها عناوین کل اخبار ورزشی اجتماعی شهری حوادث و انتظامی رفاه و تعاون محیط زیست
کتابخانههای ملی، یا کتابخانه های بزرگ و دانشگاهی معمولا شمارههای مربوط به یک سال یک مجله علمی را در یک یا چند مجلد به صورت سالانه صحافی میکنند.
Report this page